More Website Templates @ TemplateMonster.com. December10, 2011!

Management Team

Directeur

Henk Petter

0612531816
Senior Assistent

Monica Petter

0614913570

 

Voor routebeschijving,
contactgegevens en de
BioTechno Blog klik hier

Contact & Blog

Betrek je leerlingen bij de wereld van morgen!

techniek

Er gaat geen dag voorbij of er wordt wel weer een nieuwe technische ontdekking gedaan. De techniek binnen onze samenleving verandert dan ook razendsnel. Geen wonder dat het vak techniek mee moet veranderen. Bereid je leerlingen voor op de toekomst, leer ze geen techniek van gister.

Biologie

Hoe technisch een uitvinding ook is hij heeft altijd een impact op ons en onze omgeving, oftewel op onze biologie. Onze leerlingen laten ontdekken wat deze impact is en ze kritisch na laten denken over de ethische vragen die hier bij horen is een van onze belangrijkste taken als opleiders.

Missie

Via groene en vaak duurzame techniek projecten wil De Verbinding docenten en leerlingen in het voortgezet onderwijs kennis laten maken met de techniek op het snijvlak tussen biologie en techniek.

Als beslissers van de toekomst willen we de leerlingen voorbereiden op de keuzes die ze in hun latere leven zullen gaan maken. Daarbij wil ik ze niet alleen wapenen met technische of biologische kennis maar ook na laten denken over de ethische vraagstukken rondom onze technologie.

In praktische projecten als "Hoe duurzaam is bio-brandstof?", "Cradle to Cradle- Meer afval? PRIMA" en "Earthships, bouwen aan een gezonde toekomst" willen we de leerlingen kennis laten maken met de theorie, praktijk en ethiek binnen de zich razendsnel ontwikkelende wereld van de
bio-gerelateerde techniek.

.