More Website Templates @ TemplateMonster.com. December10, 2011!

 

 

 

docenten training

Waar

Op uw locatie of in de Centrale Bibliotheek Hilversum

 

Wat

 

Individuele begeleiding: We kunnen individuele begeleiding verzorgen bij alle projecten. Zowel voor docenten als ook voor leerlingen. Bijvoorbeeld bij de begleiding van profielwerkstukken. Individuele begeleiding kan via skype of doordat we persoonlijk langskomen. We hanteren een uurtarief van 60 euro en 0,20 euro per gereisde kilometer.

Training: De training is gebaseerd op ondersteuning van de projecten. De theorie wordt toegelicht en de praktische opdrachten worden besproken. Sommige praktische onderdelen worden ook door de deelnemers uitgevoerd. Deelnemers kunnen vooraf de voor hen belangrijke aandachtspunten aangeven. Op basis daarvan wordt het programma samengesteld. Je kunt je per avond of voor de gehele lessenserie opgeven.

 

 

 

Wanneer zijn er trainingen?

 

Basistraining Eco-logic: dinsdag 21 januari 2014

Thema Cradle to Cradle: dinsdag 4 februari 2014

Thema biomimicry verwacht februari 2014

 

Randvoorwaarden

Deelname aan een training is 100 euro. Dit is inclusief BTW, koffie en thee en een projectboekje met docentenhandleiding. Korting is mogelijk bij het volgen van meer dan drie trainingen. De korting bedraagt 20 euro per keer. Dus in plaats van 100 euro betaal je 80 euro per training bij een afname van meer dan drie trainingen.